0

Vem är jag?

I tidig ålder började jag uttrycka och skada mig själv genom destruktiva beteenden. Jag har alltid varit en fenomenal prestationsprinsessa som under hela min uppväxt velat överträffa, vara bäst, snabbast, roligast, smartast och härligast. Men tillslut gick det inte mer. Strax efter årsskiftet 2016 drabbades jag av en djup utmattningsdepression. Jag stod inte ut med livet, var fylld av förtvivlan och min kropp sa ifrån. Utmattad, utbränd, ledsen, ensam och förstörd var det dags att tänka om, starta på nytt och börja leva. Så småningom utvecklades företaget som också blivit min livboj, räddning och SVEA-LISA DESIGN.

Ett centralt fokus i min tillfriskningsprocess blev att våga tro på mig själv, mina idéer och våga lita på att det jag gör duger. Jag började hitta delar i livet som fick mig att släppa krav, prestation, skingra tankarna och fick mig känna att jag gjorde något värdefullt. Jag har alltid haft en brinnande låga för att skapa, utveckla, experimentera, använda mina händer och började sticka med armarna. Efter att jag stickat en pläd till min mamma och lagt ut en bild på den på sociala medier fick jag otroligt feedback från alla som såg den. Då utvecklades idén som också blev startskottet för SVEA-LISA DESIGN. Pläden satte i gång mitt hjärnkontor och utvecklingen av ett litet företag började ta form. Den fluffiga kreationen gick från pläd till kudde, lampskärm, överkast, klädesplagg och matta. Så småningom även till grytlappar, korgar, ljusstakar, klädhängare, sittdynor, väskor och mycket mer. SVEA-LISA startade alltså egentligen i ett terapeutiskt syfte och avsikten från början var inte alls att det skulle sluta som ett företag. Det var något som kom med min utveckling under behandlingens gång.

Ett naturnära, genuint, betydande och inflytningsrikt skapande har alltid legat mig varmt om hjärtat och är grunden till SVEA-LISA DESIGN. Enkla, stilrena och uttrycksfulla material är en röd tråd i allt jag skapar.
Företaget är baserat på handgjorda produkter skapade av mig. Samt ibland min familj och största supporters som får rycka in när beställningarna blir för mastiga och många.

Jag vill att du som kund ska kunna skapa dina egna inredningsdetaljer med min hjälp. Har du önskemål kring material, form, färg och uttryck, tveka inte på att höra av dig. Tillsammans kan vi göra dina designdrömmar verkliga.

Lisa Florin