0

Vill du bli återförsäljare?

Strax efter årsskiftet 2016 drabbades jag av en djup utmattningsdepression. Ett centralt fokus i min tillfriskningsprocess blev att våga tro på mig själv, mina idéer och våga lita på att det jag gör duger. Jag började hitta delar i livet som fick mig att släppa krav, prestation, skingra tankarna och fick mig känna att jag gjorde något värdefullt. Jag har alltid haft en brinnande låga för att skapa, utveckla, experimentera, använda mina händer och började sticka med armarna. Efter att jag stickat en pläd till min mamma och lagt ut en bild på den på sociala medier fick jag otroligt feedback från alla som såg den. Då utvecklades idén som också blev startskottet för SVEA-LISA DESIGN. Pläden satte i gång mitt hjärnkontor och utvecklingen av ett litet företag började ta form. Den fluffiga kreationen gick från pläd till kudde, lampskärm, överkast, klädesplagg och matta. Så småningom även till grytlappar, korgar, ljusstakar, klädhängare, sittdynor, väskor och mycket mer.
Alla produkter från SVEA-LISA DESIGN är handgjorda från grunden av mig i min verkstad, därför är ingen produkt den andra lik och varje detalj unik. Min vision är att kunna göra allt genom min egen kraft, förmåga och kreativitet. Jag har ett stort intresse för klimatfrågor och miljömedvetenhet vilket jag vill ska genomsyra allt jag skapar. Ett naturnära, närproducerat och genuint konsumerande har aldrig någonsin varit viktigare. Min dröm är att en dag kunna miljömärka varje enstaka produkt för en global utveckling i rätt riktning.

Viktigast för mig är att ha både nöjda kunder samt säljare/återförsäljare efter en bra affär där båda parter går ut som vinnare. Med mina återförsäljare vill jag skapa ett utbyte av kunder, det vill säga att både jag som leverantör liksom du drar nytta av att sälja mina produkter. Vad jag kan bidra med som samarbetspartner är ett stort engagemang, nya affärsidéer, inspiration och utveckling av din butik. Jag vill att du som kund ska kunna forma dina egna inredningsdetaljer med hjälp av mitt skapande.

Tillsammans kan vi skräddarsy en kollektion som passar dig utifrån din butik, dina kunder samt dina önskemål. Jag är gärna delaktig och involverad i försäljningen genom kundkvällar och andra alternativa workshops som passar dig och din butik.
Min stora dröm är att en dag kunna syssla med min kreativitet på heltid genom försäljning, som leverantör och jobba med produktutveckling inom design-sektorn. Att gå in i ett hem och mötas av något jag skapat är min största dröm.

 

​Jag berättar gärna mer om mig själv och mina produkter i ett personligt möte.
Jag hoppas jag väckt ditt intresse och hoppas höra från dig framöver.

Lisa Florin
SVEA-LISA DESIGN